2009. július 4., szombat
Van dolgom épp' elég!
10 kg cseresznye (ez már félig feldolgozva), 10 kg meggy, egy hatalmas tál hüvelyes zöldborsó, jó sok zöldfűszer és zöldségek (delikátnak) várják szépen (azaz inkább nagy összevisszaságban) hogy sorrakerüljenek. Csak azt nem tudom, mikor érek a végére is!:D Tudniillik napközben "segítségem" is akad bőven!;):P:D:D
Most pedig jobbra el, megyek zenészruhát vasalni.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2009. július 4., szombat
Van dolgom épp' elég!
10 kg cseresznye (ez már félig feldolgozva), 10 kg meggy, egy hatalmas tál hüvelyes zöldborsó, jó sok zöldfűszer és zöldségek (delikátnak) várják szépen (azaz inkább nagy összevisszaságban) hogy sorrakerüljenek. Csak azt nem tudom, mikor érek a végére is!:D Tudniillik napközben "segítségem" is akad bőven!;):P:D:D
Most pedig jobbra el, megyek zenészruhát vasalni.
3 megjegyzés:
- Budai Evódia írta...
-
elárulnád, a delikátot hogyan készíted?
- 2009. július 4. 11:19
- sedith írta...
-
Evódia, természetesen, hogy elárulom. Miután megcsináltam. :) Tudniillik eddig csak összedarált zöldséget tettem el, most viszont szeretnék rendes por-ételízesítőt. Olvastam egy-két tippet, hozzáteszem a magam elképzeléseit is és meglátom, mi sül ki.
Egyelőre még a borsóval bajlódok, majd jön a meggy, a zöldségek meg utána. :) - 2009. július 4. 11:32
- Budai Evódia írta...
-
köszi:) Megvárom akkor, mert én is szeretnék..
- 2009. július 5. 15:04
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
elárulnád, a delikátot hogyan készíted?
Evódia, természetesen, hogy elárulom. Miután megcsináltam. :) Tudniillik eddig csak összedarált zöldséget tettem el, most viszont szeretnék rendes por-ételízesítőt. Olvastam egy-két tippet, hozzáteszem a magam elképzeléseit is és meglátom, mi sül ki.
Egyelőre még a borsóval bajlódok, majd jön a meggy, a zöldségek meg utána. :)
köszi:) Megvárom akkor, mert én is szeretnék..
Megjegyzés küldése