2010. április 16., péntek
Eper tejszínhabbal
Nem én találtam fel. Még fantázia sem kell ahhoz, hogy egy ilyesmit tegyél a családod elé. És időből sem kell sokat pazarolni rá. Mégis olyan hálás lesz a közönség!
Gyümölcs tejszínhabbal
Hozzávalók:
Személyenként kb. 1 dl habtejszín és 10 dkg bármilyen friss gyümölcs, 1-2 tk. por- vagy vaníliás cukor.
Elkészítés:
A gyömölcsöt jól megmossuk és hagyjuk lecsepegni. A tejszínt a porcukorral vagy vaníliás cukorral keményre verjük. Egy tálkába gyümölcsöt teszünk (darabolva vagy egészben, gyümölcstől függ) a tejszínt habzsákba töltjük és a gyümölcsökre halmozzuk, majd további gyümölccsel díszítjük tetszés szerint.
Lányaim azt sem tudták hogyan lapátolják be minél hamarabb!
FÉL ÓRA - 2010.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2010. április 16., péntek
Eper tejszínhabbal
Nem én találtam fel. Még fantázia sem kell ahhoz, hogy egy ilyesmit tegyél a családod elé. És időből sem kell sokat pazarolni rá. Mégis olyan hálás lesz a közönség!
Gyümölcs tejszínhabbal
Hozzávalók:
Személyenként kb. 1 dl habtejszín és 10 dkg bármilyen friss gyümölcs, 1-2 tk. por- vagy vaníliás cukor.
Elkészítés:
A gyömölcsöt jól megmossuk és hagyjuk lecsepegni. A tejszínt a porcukorral vagy vaníliás cukorral keményre verjük. Egy tálkába gyümölcsöt teszünk (darabolva vagy egészben, gyümölcstől függ) a tejszínt habzsákba töltjük és a gyümölcsökre halmozzuk, majd további gyümölccsel díszítjük tetszés szerint.
Lányaim azt sem tudták hogyan lapátolják be minél hamarabb!
FÉL ÓRA - 2010.
2 megjegyzés:
- Mónika írta...
-
Tudom, hogy furcsának tűnhet, de próbáljátok ki egyszer tejföllel!
Fenséges!
:) - 2010. április 16. 9:34
- Bianka írta...
-
De csodás, tegnap én is benyomtam egy fél kilóval. Majd szét pukkantam
- 2010. április 16. 9:37
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Tudom, hogy furcsának tűnhet, de próbáljátok ki egyszer tejföllel!
Fenséges!
:)
De csodás, tegnap én is benyomtam egy fél kilóval. Majd szét pukkantam
Megjegyzés küldése