Ez lett pár napig Nagyobbikom kedvence.
A csírát magam "állítottam elő", ez volt az első ilyen kísérletem, de tudom, hogy nem az utolsó. Isteni íze volt. Kész metonímia: a kicsiben benne volt az egész. Mintha retket ettem volna, csak éppen puhább, zsengébb volt, az íze pedig enyhébb.
2010. április 27., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2010. április 27., kedd
Zsíroskenyér retekcsírával
2 megjegyzés:
- Bianka írta...
-
Retekcsírát még nem ettem, de már maga a zsíroskenyér egy csoda :)))
- 2010. április 27. 10:01
- Kati írta...
-
Én sem ettem még retekcsírát, hajdinacsírát, viszont már "állítottam elő", mi pástétomos kenyérrel ettük. :-P Szintén nagyon finom volt.
(Vetni való retekmagot áztattál be? Én is kipróbálom!) - 2010. április 28. 0:02
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Retekcsírát még nem ettem, de már maga a zsíroskenyér egy csoda :)))
Én sem ettem még retekcsírát, hajdinacsírát, viszont már "állítottam elő", mi pástétomos kenyérrel ettük. :-P Szintén nagyon finom volt.
(Vetni való retekmagot áztattál be? Én is kipróbálom!)
Megjegyzés küldése